Radovljica

Občina Radovljica

Poslovni prostor

238 m2
  • Parkirišče
  • Pokrito parkirišče
180.000

Podrobnosti

  • Šifra oglasa: PPP01768B
  • Vrsta posla: Prodam
  • Vrsta nepremičnine: Poslovni prostor
  • Tip nepremičnine: Delavnica
  • Površina: 238 m2
  • Leto izgradnje: 1964
  • Leto obnove: 2005
Energetska izkaznica ni potrebna (334. člen EZ-1).

Opis

Radovljica,   Predtrg ( stavba nekdanje Almire), proizvodni poslovni  prostori.  

Nekdanja  stavba  Almire  Radovljica  se je  pred leti razdelila na  več poslovnih enot.

Naprodaj  je  proizvodni  poslovni prostor  v  skupni izmeri  238,24  m2,    ki  obsega:

predprostor ( skladišče),  prostor za  kompresor,   delavnico,   pisarno,  priročno kuhinjo, sanitarije, kopalnico ter garderobo   

V  prostor  se vstopa skozi  dva  ločena  vhoda,  glavni vhod, ki  vodi do pisarne,  garderobe  in  zatem do  proizvodnih prostorov  ter  pomožni vhod  z dvižnimi  vrati  za  dostavo  materiala v  skladišče in proizvodne prostore. 

Notranji prostori  so  bili obnovljeni in so v  zelo dobrem  stanju, še  posebej to velja za  pisarno in pomožne prostore (kuhinjo, garderobo in sanitarije), ki so bili pred kratim  popolnoma obnovljeni.

Poslovni prostor  je  z lastnimi števci priključeni na  električno, vodovodno in kanalizacijsko  omrežje ter omrežje zemeljskega plina,  ki se uporablja za  samostojno ogrevanje  prostorov.

Večje  steklene  površine  stavbe   so  zavarovane  s  senčili ( krpanke) z daljinskim upravljanjem.     

Zidani  del   stavbe  bo potrebno še  urediti.

Dovoz do  poslovnega prostora je  omogočen tudi za večja dostavna vozila.  K poslovnem  prostoru spada  šest parkirnih mest ob  stavbi,   za  osebna vozila.   

Strojna oprema, ki se nahaja  na  fotografijah,  je  večinoma  že  prodana,   možen pa je  odkup  tovornega  dvigala, ki je  montiran v  delavnici  ter  odkup kompresorja,   cene  so na voljo v naši pisarni. 

Možno se je dogovoriti tudi  za  odkup  gospodarske družbe, ki je lastnik nepremičnine. 

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o,,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave