Luksuzna stanovanja za vse generacije - Blejski Biser

Opis

Kot pooblaščeni prodajalec, je Makler Bled d.o.o. prevzel v posredovanje prodajo oskrbovanih stanovanj, investicijskega projekta, ki ga na Bledu sedaj že gradi investitor MIJAKS d.o.o.

Ta izredno zanimiv projekt novogradnje na Bledu bo dokončan predvidoma v prvem tromesečju leta 2019.

Naprodaj je 86 luksuznih stanovanj v dveh moderno, izredno udobno ter praktično zasnovanih stavbah, s pripadajočo zunanjo in parkovno ureditvijo. Med stavbama je predvidena ureditev manjšega trga (urejenega dvorišča s sprehajalnimi potmi, klopcami za počitek in pogovore, ter dnevna srečanja).

 

Kaj definira oskrbovano stanovanje, oziroma v čem se razlikuje od običajnega stanovanja:

  • varen in neoviran dostop do stavbe in do stanovanja,
  • prilagojena velikost in razporeditev ter oprema prostorov za neovirano gibanje v samem stanovanju ter po stavbi in okrog stavbe, objekt je namreč v celoti zgrajen za potrebe starejših,
  •  podzemna garaža povezana s prostori v stavbi oziroma stanovanji z udobnim dvigalom,
  • lastni izvor energije, za primer izpada električne energije v objektu,
  • storitve oskrbnika - takojšen 24-urni odziv na pomoč s posebno telefonsko povezavo, s tem, da storitev mi pogojevana z nakupom stanovanja, temveč po izbiri v primeru potrebe,
  • nujna pomoč prek klicnega centra, pomoč pri vsakodnevnih opravilih, zdravstvena oskrba, dostava hrane,
  • urejeni skupni prostori namenjeni druženju ( praznovanja, predavanja,…)
  • energetska varčnost objekta, ki zagotavlja nizke stroške porabe energije za
  • ogrevanje, razsvetljavo, prezračevanje).
  • in ostale prednosti…

 

Od skupnega števila 86 novozgrajenih stanovanj bo 60 oskrbovanih stanovanj, ostalih 26 stanovanja pa je namenjeno uporabi za vse generacije. Za parkiranje osebnih vozil je skupaj predvideno 82 parkirnih mest, od tega 18 zunanjih, 64 pa parkirnih boksov v podzemni garaži. Zemljišče na katerem se gradi projekt in ki predstavlja bodoče funkcionalno zemljišče k stavbama meri 7.200 m2.

 

Oba objekta bosta izvedena s tremi etažami (K + P + 1 + 2).

Z daljšimi stranicami sta orientirani v smeri sever - jug, kar zagotavlja stanovanjem optimalno osončenje v vseh letnih časih.

Stavbi bosta energetsko varčni (nizki fiksni stroški za elektriko, gretje...) in zgrajeni po najnovejših standardih, ki sledijo današnjemu dinamičnemu, aktivnemu in zdravemu načinu življenja.

 

V pritlični etaži enega izmed objektov je planirana umestitev manjše trgovine z osnovnimi potrebščinami, lokal namenjen druženju in ambulanta, kjer bo možno opraviti manjše preglede in obisk zdravnika.

Celotno ureditveno območje je zasnovano s poudarkom na krajinsko arhitekturnem urejanju območja. Cilj in namen krajinsko arhitekturnega urejanja je povezati prostor na celotnem obravnavanem območju ter ga narediti prepoznavnega kot novo centralno območje v sklopu turističnega središča Bled.

Od lokacije novogradnje do Blejskega jezera je le 20 minut umirjene hoje, neposredno ob lokaciji se nahaja trgovski center Mercator, v kratkem pa bo tam zgrajen tudi novi trgovski center SPAR.

Za bodočima stavbama teče manjši potoček, za njim pa se v smeri proti severu in zahodu nahajajo travniki in pašniki in sicer vse do doline Save Dolinke ter Zasipa, področje prepletajo različne kolovozne in sprehajalne steze.

Lega stanovanj, ki jih prodajamo je res idealna, tako za starejše, kot tudi za mlade družine.

Vabimo vas, da nas obiščete v naši pisarni na Bledu, na naslovu Ljubljanska cesta 7, v pritlični etaži hotela Krim, kjer vam bomo lahko postregli s podrobnimi podatki o tem projektu ter o razpoložljivosti stanovanj.

Makler Bled d.o.o.