Virtualni sprehod

 

Z veseljem predstavljamo novost na področju nepremičninskega poslovanja v Sloveniji.

Makler Bled je tako prva nepremičninska družba v Sloveniji, ki je uvedla 360-stopinjsko slikanje nepremičnin z sistemom Matterport.

Virtualni sprehod je tako dodatna storitev, ki jo izvedemo na željo strank.

Če vas zanima aktualna ponudba nepremičnin z virtualnim sprehodom, preprosto v iskalniku odklikajte "virtualni sprehod".

Virtualni sprehod prinaša tako prodajalcem kot kupcem veliko prednosti. Kot prvo naj izpostavimo večjo reprezentativnost slik, tako se znebite odvečnih ogledov strank, saj bodo na ogled prišli le tisti, ki jih nepremičnina res zanima in ustreza njihovim merilom, prepriča pa jih že sam virtualni sprehod po nepremičnini.

Pomembno je poudariti tudi atraktivnost, ki jo vaša nepremičnina doseže s 360-stopinjskim posnetkom, saj te storitve niso deležne vse nepremičnine v naši ponudbi. Tako bo vaša nepremičnina še bolj izstopala.

Storitev izvajamo tudi za potencialne zunanje sodelavce (nepremičninske agencije, gradbena podjetja, ipd.)

 

Zadnje novice

Prodaja nepremičnine in davki

Pri vsaki prodaji nepremičnin pride tudi do davčnih obveznosti, katere so in kolikšna je njihova višina?

Preberi več

Preselili smo se na novo lokacijo!

Obiščete nas lahko v naših novih pisarnah na naslovu Ljubljanska cesta 27, 4260 Bled - INFOCENTER TRIGLAVSKA ROŽA / TNP (1. nadstropje)

Preberi več

10 nasvetov za učinkovito selitev

Ko pomislimo na selitev večino ljudi kar zmrazi, ko dejansko ugotovimo koliko stvari imamo in kako vse to prestaviti v drug dom. Da bo selitev lažja smo za vas pripravili 10 nasvetov, kako se selitve...

Preberi več