Nizkoenergijske hiše Lancovo

Nova soseska hiš

Nizkoenergijske hiše Lancovo

Lancovo pri Radovljici,  mala soseska novozgrajenih nizkoenergijskih montažnih hiš Jelovica.

Lancovo je vas, ki se nahaja na južni strani Save,   oddaljeno le  15  min hoda od  Radovljice, naselja   s prijetnim starim mestnim jedrom in z odlično infrastrukturo (vrtec, osnovna šola, srednja šola, glasbena šola, olimpijski bazen, športni park, zdravstveni dom, avtobusna in železniška postaja, atletski stadion, trgovski center, kino dvorana,…).

Lancovo  skupaj  z Radovljici  ljubiteljem gibanja in narave nudi tudi številne možnosti za športno - rekreativne aktivnosti kot so golf, jahanje, smučanje, plavanje, kolesarjenje, veslanje na rekah in jezerih, rafting, jadranje, športno letalstvo, padalstvo, alpinizem, pohodništvo,…

Soseska nizkoenergijskih hiš Jelovica je sestavljena iz treh enodružinskih hiš z že urejeno zunanjo okolico. Vsaki od hiš pripadata 2 parkirni mesti na skupnem urejenem dvorišču - parkirna mesta bodo v kratkem  odmerjena  kot  samostojne  parcele ter tako izključna last vsakokratnega lastnika vsake od posameznih hiš.  

Zunanja podoba hiš je enotna, kar zagotavlja usklajen in urejen videz soseske. Hiše so zasnovane kot nizkoenergijske montažne hiše po najvišjih standardih sodobnega življenjskega sloga in z uporabo kakovostnih sodobnih materialov.

Skupne zunanje površine, ki si jih bodo delili stanovalci zaselka so urejene kot  skupni dovoz z obračališčem, ter    lastniškimi parkirnimi  mesti,   na  teh površinah pa je predviden tudi skupni prostor za ločeno zbiranje in odvoz odpadkov.

Zemljišče  na katerem stojijo  stavbe je bilo namensko, skladno s projektom, razdeljeno v tri  različne višinske nivoje, ki vsaki od hiš zagotavljajo zadostno mero zasebnosti. 

Hiše stojijo ob glavni cesti, ki vodi od Radovljice do Lipnice, do  Radovljice je   5 minut vožnje z avtom, do priključka na avtocesto pa  7  minut.  

Stavbe so  izdelane  do   4. podaljšane faze (delni ključ),  izdelana  je  fasada s toplotno  izolacijo,  prav tako tudi streha  s toplotno izolacijo,  v vsaki stavbi so  že vgrajene lesene notranje stopnice,  inštalirana je  toplotna črpalka ter sistem talnega ogrevanja, vgrajena so tudi kvalitetna lesena okna in balkonska  vrata.   Investitor pa je namensko   dokončanje projekta izgradnje hiše in  izbiro  zaključnih materialov  prepustil bodočim lastnikom,  da  lahko vsak  novi lastnik  uredi  bivalno okolje  po  svojih željah in zahtevah.     Po oceni izvajalca,  bi  dokončanje stavbe    bodočega  lastnika   stalo   od  25.000 do 30.000  EUR, odvisno od  izbranih materialov,  dela  pa bi bila  lahko zaključena   v  slabem mesecu dni.

hiša C

Hiša obsega :

a)  v pritličju: vhodno vežo, WC, tehnični prostor ter  odprt izredno  svetel  in prijeten  bivalni prostor (kuhinja + jedilnica + dnevni prostor) – skupna izmera  63,60 m2

b) v  mansardi:  spalnico  z garderobno sobo,  dve  otroški sobi,  prostorno kopalnica (s predvideno tuš kabino in kadjo)  - skupaj v  izmeri 63,42 m2

c)  ter neizdelano podstrešje: kjer je shramba – v približni izmeri  10,00 m2

Skupna izmera bivalnih površin v hiši je 127,00 m2.  Zemljišče meri 783,00 m2, HIŠI C pripada 756,00 m2 funkcionalnega zemljišča + 27,00 m2 za parkirni mesti. 

Cena HIŠE C: 460.000,00 EUR

Kupec  pri realizaciji nakupa  oglaševane nepremičnine ne plača  stroškov posredovanja pri prometu z nepremičninami. 

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o.,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.