Bled

Bled

Poslovni prostor

370,00 m²
  • ogrevanje z elektriko
  • več parkirnih mest
  • zemljiška knjiga
3.600,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: oddaja
Šifra oglasa: OPP02169
Vrsta: poslovni prostor
Tip: večnamemben
Leto izgradnje: 1997
Leto prenove: 2022
Velikost: 370,00 m²

Opis

Bled, Pot na Lisice - oddamo popolnoma prenovljeni poslovni (večnamenski) kompleks v industrijski coni.

Objekt se nahaja v glavnem poslovno-industrijskem območju na Bledu (Lisice), s tem pa omogoča široko paleto dejavnosti, ki tam lahko delujejo.

Osnovni objekt je bil zgrajen leta 1997, ter bil letos povečan in popolnoma obnovljen. Dela še niso zaključena, v želji da se prostori čimbolj prilagodijo željam najemnika - prostor pa bo tako v največji meri primeren za dejavnost, ki bo tam obratovala. 

Zunanja izmera objekta  je 16m x 12m - skupna izmera prostorov pa je 370,00 m2. 

Objekt obsega:

  • pritličje: dva večja odprta prostora, stopnišče (še neizdelano) v zgornje nadstropje, prostor, soba, ter povezana garderoba, stranišče in tuš - višina stropov 2,90 m
  • nadstropje (do katerega se povzpnemo po notranjem ali zunanjem stopnišču): sejna soba, čajna kuhinja, pisarna, velik odprt prostor - višina stropov 3,05 m

Na objekt bodo nameščena tudi velika daljinsko vodena garažna vrata. Urejena bo tudi okolica objekta; zapornica pred dovozom, dovoz, parkirišča.

Gre za res enkratno priložnost za vzpostavitev industrijsko-poslovne dejavnosti, na prijetni lokaciji. Najemodajalec je z najemnikom pripravljen uskladiti želje in potrebe, s čimer bo prostor v največji možni meri prilagojen najemniku in dejavnosti, ki bo na lokaciji delovala.

Najemodajalec za sklenitev posla pogojuje da najemnik prevzame v plačilo del stroška posredovanja nepremičninske družbe, ki zajema;  pripravo najemne pogodbe,  izvedbo primopredaje nepremičnine,  sestavo primopredajnega zapisnika,  prepis naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva - skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe. Najemnik pri oglaševani najemnini plača 3.600,00 EUR + DDV.

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o.,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.

Podobne nepremičnine

oddaja
1.500,00 €

Bled

Hiša

113,00 m²