Radovljica

Lesce

Stanovanje

72,30 m²
 • klima
 • radiatorsko ogrevanje
 • zemeljski plin
 • domofon
 • luksuzno pohištvo
 • optika
 • pralni stroj
 • pomivalni stroj
 • balkon
 • shramba v kleti
 • parkirno mesto
 • zemljiška knjiga
 • shramba
 • Popularno
238.500,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PS02320
Vrsta: stanovanje
Tip: dvoinpolsobno
Leto izgradnje: 1972
Leto prenove: 2020
Nadstropje: 1.
Velikost: 72,30 m²
C (35-60 kWh/m²a)

Opis

Lesce,  izredno kvalitetno obnovljeno 2,5  sobno stanovanje v 1. nadstropju večstanovanjske stavbe  v naselju »Moskva«.

Iz osnovnega dvosobnega stanovanja je  lastnik z  domiselno  predelavo  prvotnega klasičnega tlorisa izdelal  moderno in zelo domiselno  zasnovano, odprto dvoinpolsobno stanovanje, ki tako obsega:   prostorno predsobo iz katere  se vstopa v  ostale prostore,  najprej  skozi  moderno urejeno in opremljeno   kuhinjo v  svetlo in prostorno jedilnico, iz te  pa lahko naprej  na sončni  balkon z  lepim  razgledom, ali  pa v  sodobno, minimalistično urejeno dnevno sobo,  vsi ti bivani  prostori so medsebojno idealno povezani in  ustvarjajo občutek  prijetnega odprtega in svetlega prostora.

Iz dnevne sobe se  lahko  ponovno vrnemo nazaj v   predsobo,  ob dnevni sobi je zatem  prostorna,  sodobno  urejena in opremljena kopalnica,  na drugi strani  predsobe pa je spalnica z uporabno izvedenimi vgrajenimi garderobnimi  omarami.   S predelavo  osnovnega stanovanja, kot  že zgoraj opisano,   pa  je lastnik  pridobil, oziroma  izdelal simpatično in uporabno  otroško sobo, ki je  tako kot  tudi  vsi ostali prostori  stanovanja res  premišljeno  zasnovana in opremljena.,

K  stanovanju pripadata  tudi dve  prostorni shrambi v kletni etaži stavbe, kjer je obilica prostora  za hrambo  koles in ostalih  športnih  rekvizitov in opreme.       

Stanovanje  meri   72,30 m2,    od  tega    je   57,10  m2  uporabne površine,  ostala površina pa  odpade na balkon v izmeri 5,30 m2 in  kletni shrambi  v skupni izmeri  9,90 m2.

Stanovanje  je bilo  popolnoma  obnovljeno leto  2020,  obnovljeni so bili  tlaki in talne obloge,  pozidane nove  predelne stene,  izdelani novi  notranji ometi,   izdelane  nove inštalacije  v stanovanju kot  seveda tudi nova  kopalnica, vgrajena  nova okna in notranja  vrata…

Stanovanje  je visoko kvalitetno in izredno uporabno opremljeno,   skrbno  vzdrževano, v brezhibnem  stanju.  Večji del oprema in pohištva, ki se nahaja  v  stanovanju,  je vključeno v  ceno.

V  letu  2002 je  bil obnovljena  streha  stavbe, leta  2018 pa  je  bila izdelana nova fasada s toplotno izolacijo stavbe.  

Stanovanje  je obrnjeno na  jug,   stavba je  zadnja v nizu  večstanovanjskih stavb,  tako je  iz  balkona  ter  dnevnega prostora  odprt pogled  proti Jelovici,  pred stavbo,  neposredno  pod  stanovanjem, oziroma balkonom,  pa se nahaja skrbno vzdrževana zelenica, obraščena z drevesi in okrasni  grmičevjem.

Stanovanjsko  imenovano  »Moskva«,  leži  na  zahodnem,   prisojnem  delu Lesc,  v bližini  vseh   servisnih dejavnosti, kot  so   razne  vrste trgovin, avtobusna in železniška postaja,   vrtec in šola,  pošta  in banka,   le  400 m  pa je  naselje  oddaljeno  od  priključka  na  avtocesto.    

Neposredno ob  stavbi se nahaja zadostno  število  urejenih  parkirnih mest. 

Prodajalec pogojuje prodajo s tem, da mu kupec povrne del stroškov, ki nastanejo pri prodaji nepremičnine.

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o,,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.

 

     

Podobne nepremičnine

prodaja
151.000,00 €

Bled

Stanovanje

22,70 m²
prodaja
108.500,00 €

Bled

Stanovanje

26,60 m²
prodaja
97.000,00 €

Tržič

Stanovanje

50,00 m²
prodaja
365.000,00 €

Bled

Stanovanje

131,10 m²