Radovljica

Radovljica

Stanovanje

57,60 m²
  • radiatorsko ogrevanje
  • zemeljski plin
  • optika
  • kabelska televizija
  • dostopno z invalidskim vozičkom
  • terasa
  • shramba v kleti
  • zemljiška knjiga
  • Popularno
189.000,00 €

Osnovne informacije o nepremičnini

Transakcija: prodaja
Šifra oglasa: PS02377
Vrsta: stanovanje
Tip: enosobno
Leto izgradnje: 1991
Leto prenove: 2023
Nadstropje: pritličje
Velikost: 57,60 m²

Opis

Radovljica, Prešernova ulica,   izredno kvalitetno  izdelano enosobno   stanovanje  v pritličju večstanovanjske  stavbe.

Prešernova ulica je  nedvomno najboljša  lokacija za  kvalitetno in  udobno   bivanje v Radovljici,  v neposredni bližini so vse storitve in  javne ustanove: trgovine, pošta, banke, občinska uprava,  upravna enota,  šola,  vrtec, bazen, ambulanta, avtobusna postaja  in ostale.

Stanovanje se nahaja  v  pritličju večstanovanjske  stavbe, pri čemer pa je ta  stanovanjska enota popolnoma samostojna,  z lastnim  vhodom iz dvorišča  ter lastnimi priključki, torej z lastnim električnim in vodnim števcem. 

Obsega: predsobo,  osrednji  odprt in prostoren bivalni prostor, ki združuje dnevno sobo z  jedilnico, sledi  kuhinja, zatem pa  spalnica,  predprostor (garderoba) ter  prostorna lepo  izdelana kopalnica.   V kletni etaži se nahaja pripadajoča  zelo velika shramba.  Pred vhodom v  stanovanje je izdelana terasa, katero  si bo bodoči lastnik lahko uredil po svoji zamisli.  

Skupna izmera površine  stanovanja  je 57,6 m2, od tega je 47,4 m2 uporabne površine,  izredno prostorna  shramba v kletni etaži pa meri kar 10,2 m2. 

Osredni prostor  je  zaradi  večjega  števila oken  izredno svetel, na občutje udobnega in prijetnega  bivanja v tem prostoru  pa dodatno vpliva tudi  višina stropov, ki je precej višja od  običajne.  

Stavba je bila zgrajena leta  1991,  leta  2021  je  bila  na  stavbi izdelana  nova  streha,   ter  osvežena  originalna   fasada,  ki  je bila že v osnovi  izdelana  s toplotno  izolacijo 

Stanovanje pa je  bilo  leta  2023  popolnoma  obnovljeno,  izdelani so bili novi tlaki in talne  obloge,  izdelani  novi  ometi in  opleski,  izdelane  nove  električne in  vodovodne inštalacije ter odtoki, inštalirane  nove napeljave in radiatorji centralnega ogrevanja,  vgrajena nova okna, nova  notranja in vhodna  vrata, izdelana nova kopalnica, skratka,  gre za popolnoma  novo stanovanje, ki je  izdelano  z res visokokakovostnimi materiali.         

Za izvedene spremembe  iz  prvotnega stanja  sta  izdani pravnomočno gradbeno in uporabno dovoljenje,  urejeno je stanje  v katastru nepremičnin ( katastrski vpis po ZEN)  ter  stanje  v zemljiški knjigi (etažna lastnina), nepremičnina je bremen prosta. Če k temu dodamo še samostojne  priključke  ter  lasten vhod,  gre v tem primeru za res perfektno urejeno nepremičnino.

Zaradi  lege v pritličju predstavlja stanovanje  idealen bivalni prostor  za starejše  ali invalidne osebe. 

Neposredno ob  stavbi se nahaja večje število  urejenih  parkirnih mest. 

Prodajalec pogojuje prodajo s tem, da mu kupec povrne del stroškov, ki nastanejo pri prodaji nepremičnine.

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o.,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.

Virtualni sprehod

Podobne nepremičnine

prodaja
151.000,00 €

Bled

Stanovanje

22,70 m²