Virtualni sprehod

 


Na nepremičninskem področju se v zadnjih letih po svetu dogajajo različni premiki, ki uvajajo novosti, te pa omogočajo lažji in boljši pregled nad   trgom nepremičnin. Z uporabo novih tehnologij pa so se pojavili tudi novi načini predstavitve nepremičnin na svetovnem spletu. V  našem podjetju sledimo novim trendom in jih aktivno uvajamo v naše storitve. Tako vam z velikim veseljem predstavljamo novost na področju nepremičninskega oglaševanja  v Sloveniji.

 

Makler Bled d.o.o.  je prva nepremičninska družba v Sloveniji, ki je uvedla način predstavitve nepremičnin s sistemom Matterport - virtualni sprehod. Gre za 360-stopinjsko slikanje nepremičnin. 

 

Virtualni sprehod je dodatna storitev, ki jo izvajamo in na željo, oziroma naročilo strank dodajamo k aktivnim oglasom na naši spletni strani. Ta način predstavitve nepremičnin prinaša tako prodajalcem kot kupcem cel kup prednosti. Od danes naprej si tako lahko nepremičnino ogledate "iz kavča" v dnevni sobi, jo predstavite družini, znancem, svetovalcem, arhitektu, notranjemu opremljevalcu prostorov itd.

Izredna kvaliteta posnetkov presega vse ostale načine predstavitve nepremičnin, poleg popolne prostorsko predstave, omogoča tudi natančen pregled posameznih prostorov ter opreme in tlorisno predstavitev nepremičnine, iz česar sledi opazno zmanjšanje nepotrebnih ogledov, saj si kupci nepremičnine podrobno lahko ogledajo že doma.

Preizkusite ta izvirni način predstavitve nepremičnin - med našo ponudbo preprosto odklikajte virtualni sprehod. Če bi radi pospešili prodajo svoje nepremičnine in se izognili številnim ogledom nas pokličite in dogovorili se bomo za izvedbo slikanja.  Storitev izvajamo tako za naše stranke, kot tudi za zunanje sodelavce ter različne stroke (gradbeništvo, arhitektura, turizem, nepremičninske agencije, ipd.).

 


 

Cenik:

  • nepremičnine do izmere 350m2 - 244,00 EUR (z ddv)
  • večji objekti - cena po dogovoru